top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıBaskışehri

MARKANIZA ÖZEL KUTU VE KOLİ

Güncelleme tarihi: 20 May 2021

Ürün paketlenmesinde ve hediyeliklerde en çok ihtiyacımız olan kutu ve kolileri Baskı Şehri’nde istediğiniz boyutta ve tasarımlarla yaptırabilirsiniz. İster bir tane ister bin tane bastırabileceğiniz kutu ve kolilerimiz her zaman olduğu gibi Baskı Şehri’nde yüksek hız ve kalitede sizlere sunulur. Tecrübeli ekibimiz ve sahip olduğumuz makine parkuru sayesinde hem baskı hem de kesim konusunda sizlere kusursuzu sunuyoruz. Esnek yapımız sayesinde sizlerin talepleri doğrultusunda yepyeni baskılarla portföyümüzü genişletiyor, günden güne tecrübelerimize yenilerini ekliyoruz.


KUTU

Kutu deyip de geçmeyin. Elinizdeki materyal karton olduğunda yaratıcılığınız sınır tanımıyor. Bizim yaratıcılığımız sizin yaratıcılığınızla buluştuğunda ise ortaya çeşit çeşit şekillerde ve çeşit çeşit baskılarda kutular çıkıyor. Baskı Şehri olarak yine istediğiniz boyutta ve istediğiniz tasarıma ait kutuyu sizlere istediğiniz miktarda sunabiliyoruz. Kutunun içine koyacağınız ürünün ağırlığı göz önünde bulundurularak sizleri en iyi malzemeyi seçme konusunda yönlendiriyoruz. Hem markanızı ifade etmek hem de özel günleri eşsiz kılmak için hediyeliklerinizi buluşturacağınız size ve markanıza özel kutular için bizimle irtibata geçin.


KOLİ

İstediğiniz tasarımları istediğiniz boyutta kolilere basabiliyoruz. Markanızı her yerde göstermek önemlidir. Hele ki ürününüzü sunduğunuz kolilerin üzerinde bile logonuzun yer alması ciddi bir özen göstergesidir. İşte biz Baskı Şehri olarak istediğiniz tasarımı, markanızı en iyi şekilde yansıtacak şekilde istediğiniz boyutta kolilere basıyor ve sizi son derece kaliteli ürünlerle buluşturuyoruz.



bottom of page